barnskådespelare

Livslång erfarenhet och kunskap vid Oberon Academy!

En del människor anser att man måste födas till skådespelare för att bli det, inte lära sig det. Oavsett detta har även de största skådespelarlegenderna tränat sig själva, kanske med början som barnskådespelare. Oberon Academy ger barnen en komplex uppsättning färdigheter som de kan använda inte bara som skådespelare utan även på andra områden i livet. Utbildningen är också användbar om barnet inte blir skådespelare i vuxen ålder.

Källa: https://ahlam.hu/eletre-szolo-elmeny-es-tudas-az-oberon-akademian/

Tillgång till skådespelarvärlden

Om ditt barn älskar skådespeleri är Oberon Academy den perfekta platsen för dem att utveckla sina skådespelarkunskaper och en dag visa upp sina färdigheter i en stor scenproduktion. Oberon Acting Academy håller också öppet hus varje söndag, där du kan se hur barnen tränar. Detta är dock beroende av registrering, och mer information om detta finns på oberonakademia.net.

Oberon Academys instruktörer tror på att förmedla verklig, användbar kunskap till barnen, som får livsavgörande erfarenheter på en spännande resa. Barn uttrycker sig genom kärlek och acceptans.
Oberon Academy erbjuder inte bara lovande framtida skådespelare och skådespelerskor, utan även de som har lågt självförtroende och har svårt att passa in. Genom träningen kan barnen få ett större självförtroende samtidigt som de utvecklar sin musikaliska kompetens, kroppsmedvetenhet, kommunikationsförmåga och problemlösningsförmåga.

Utbildningsprogrammet

Oberon Colour Training för barn i Budapest erbjuder en modern, mångsidig inlärningsupplevelse. Under hela utbildningen får barnen uppleva reglerna för att vara skådespelare år efter år. Under den treåriga utbildningen får de lära sig ämnen som musikteater och konstnärligt tal. Träning i scenattityd, retorisk träning och personlig utveckling är också användbart för dem som inte vill stå på världens största scen men som vill bli bättre!

Mer intressant läsning på flera språk i webbtidningen ahlam.hu